lördag, mars 17, 2018

Lördagscitat

Marie på Skrivarstugan har åter tagit upp temat Lördagscitat. Och jag hakar på eftersom jag älskar citat. Bilden är från sommarstugan, och det är tidig kväll. Det blir mörkt i storskogen, och man kan inte gå någon kvälls-promenad om man inte är utrustad med pannlampa..Idag blir det en dansdag! Vi är ett gäng som åker till stora metropolen Rydsgård för att dansa seniordans. Hoppas att jag kan dansa den mesta tiden, med tanke på fötterna. Annars kan jag vila lite emellan, och lyssna på härlig musik och titta på dansglädjen som 100 pensionärer utstrålar.

Direkt efter dansen blir det mer musik, men lite andra tongångar. Det blir irländsk folkmusik av ett svenskt band "West of Eden". Vet inte om klippet nedan funkar, men annars leta upp dem på YouTube och njut!
Konserten ska vara på vår fina och anrika Victoriateatern i Malmö. Det är picknickteater, så man tar själv med sig mat och dryck. Vi får sällskap på konserten av ett barnbarn och vår dotter. 
Vilken härlig dag för en pensionär!!!

Skrivet av Karin just för dig!


4 kommentarer:

Marie i Skrifvarstugan sa...

Stort tack för att du ville haka på med det återuppståndna citat-lördag. Jag blev så glad :-) Och så fint citat som du delat med dig av och så sant. Det fina fotot passade perfekt till citatet.

Låter som det kan bli en trevlig helg för dig med dans och fin musik. Sånt är roligt.

Tack för att du delade den irländska musiken. Dom som spelar där är hur bra som helst !

Trevlig helg ! Kram

CS sa...

Det låter som en riktigt fin helg.
Ha det så gott!
kramen

Ingrid sa...

Du laddar för en riktig härlig helg ser jag och klippet fungerar alldeles utmärkt. Jag sitter och lyssnar på dem nu, då jag vet att du kommer att njuta av konserten.
Hoppas du orkar dansa varje dans!
Kram, Ingrid

Eva Trillian sa...

Uppmuntrande citat till bra bild och sedan skön musik på det :) Tack!