torsdag, augusti 31, 2017

Veckans tema-foto

Sanna på Gemsofmylife har startat ett roligt tema, ett nytt ord för varje vecka, som ska illustreras.
Denna vecka är temat LÄSER.

Hurra, hurra idag har vi hämtat mina "nya" glasögon!
Jag har sen en lång tid tillbaka inte sett riktigt bra pga starr. Jag har varit en fegis och inte vågat operera bort starren. Men i somras bestämde jag mig för att operera båda ögonen.
Det är nu 7 veckor sedan, och jag kan väl inte säga att det har varit en trevlig tid. Jag såg mycket sämre efter op, och hade gruskänsla och skav i ögonen. Solglasögonen använde jag både ute och inne. Men allt blev bättre för var dag, och idag var det dags för en ny epok i livet.
JAG KAN LÄSA BÖCKER IGEN!! Och på vägen hem, med glasögonen på, så kunde jag läsa nummerskyltar och vägskyltar. Och jag såg personer på håll väldigt tydligt.

Visby som vi besökte under sommaren, hade många underbara ruiner i gamla stadskärnan. Bla hade de S:ta Karin, en fd kyrka. Nedan kan du LÄSA om klostrets historia.

Skrivet av Karin just för dig!

7 kommentarer:

Ingrid sa...

Visst är det vackert där!
Kram, Ingrid

skogsnuvan sa...

Så roligt att du ser bättre. Att inte kunna läsa böcker måste ha känts för hemskt. Jag har också varit på Gotland och hälsat på Ingrid för några år sedan och visst är det en underbar ö och tänk alla rosor som nästan bara behöver en liten spricka i stenen för att komma upp och blomma.

Tove Olberg sa...

Underbart Karin, jag tror jag ser tillsammans med dig här :-)Så glad att du igen får se!
Kommer sakteliga i gång i med blogglivet igen och ser fram mot utbyte igen:-)
Kram kära bloggvän!

CS sa...

Vackra foton! På Gotland har jag aldrig varit tyvärr.
Skönt att ha fått ögonen fixad. Synen är ju det sista man vill mista.
Ha en fin helg
Kram

Violen sa...

Stort grattis och lycka till med dina ögon och förbättrade syn! Härligt att kunna läsa igen! Vilka vackra bilder du bjuder på! Jag har aldrig varit på Gotland men det här är något jag gärna vill se på plats!
Ha en skön helg!

Byblixtra sa...

Så roligt att du kan läsa böcker igen!

koi seo sa...

so fun that you look better. Being unable to read books must have felt terrible. I have also been to Gotland and greeted Ingrid a few years ago and, of course, it's a wonderful island and think of all the roses that almost only need a little crack in the stone to come up and flower.


หนังจีน